Tungsten Market Quotes i aso nei

O loʻo tumau pea le malosi o tau o le tungsten i totonu o le atunuʻu, ma o upusii e fai si faʻamalosi i le faʻamoemoe o le siʻitia o lagona i le maketi o meafaitino. E tusa ai ma le faʻaaliga moni o fefaʻatauaiga o fefaʻatauaiga a Chinatungsten Online faʻatauga i aso taʻitasi ma le suʻesuʻega lautele o tagata gaosiga eseese, o le tau o loʻo iai nei o le tungsten concentrate e mafai ona vaʻaia i le maualuga o le 102,000. Yuan / tone, o le ammonium paratungstate (APT), o le mea autu autu o le paʻu tungsten faʻaitiitia, e faʻatatau i upusii faʻafuaseʻi o le 154,000 yuan / tone.

I luga o lenei faʻavae, ua faʻatupuina e le au gaosi oloa i totonu le tau o le paʻu tungsten ma le paʻu carbide tungsten; o nisi tagata gaosi oloa e leʻi ofoina atu tau, lea na mafua ai le le lava o maketi; o lo'o feagai ma le le lava o meafaitino ma le si'itia tele o tau. Fa'alavelave fa'alua. O le itu o mea mata'utia atonu e le o le mea moni e le lava ma o le atuatuvale le maalofia i le maketi ua mafua ai ona faʻamoemoe le sapalai ma le tagata faʻatau le maketi e toe faʻaleleia. O se taunuuga, ua uma ona siitia e le au gaosi oloa autu le maketi o le pauta tungsten i le 235 yuan/kg ma le 239 yuan/kg. Talosaga fa'atali, o le tulaga moni o fefa'ataua'iga e fa'atatau i le tulitatao.

Pe a faatusatusa i le naunautai o mea mata, o le saosaoa i lalo e telegese. E ui lava o kamupani u'amea na lipotia faasolosolo o le a latou siitia a latou tau o oloa i le 10% po o le 15% foi ia Iulai, o le mafuaaga o le faaopoopo atu i le mamafa e mafua mai i le tau o mea mata e pei o carbide, sima carbide O le tau o taua. mea fa'apipi'i u'amea, e pei o cobalt, nickel, ma isi, o le isi fo'i lea fa'aola i lenei tausaga ona o le fa'atupula'ia tele o le mana'oga mo le malosi fou. Ae ui i lea, matou te talitonu, o le vaʻavaʻai i le maketi o le lalolagi, o loʻo lagolagoina le aofaʻi o manaʻoga maketi mo oloa tungsten. E le o manino le matafaioi. E ui ina ua suia talu ai nei e le Faletupe o le Lalolagi le GDP a Saina i le 2021 i le 8.5%, o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o maketi i fafo e pei o maketi a Europa ma Amerika e le lelei e pei o Saina. Ole US GDP ile 2021 o le a tumau pea ile 2.5%, o lea o le a faʻateleina le faʻatupulaia i se taimi puupuu. O le maketi o oloa mata e faigata ona talia e le pito i lalo.

E talitonu le alamanuia o le tikeri tutusa o le gaosiga moni ma faʻamatalaga faʻatau i le maketi maketi e le o iloa pea. O le tulituliloaina o le si'itia e le fetaui i le umi ma le mautu le faagaoioiga o le maketi. I se isi itu, e mafai ona mafua ai le faʻalavelave, motusia ma poloka o nisi o soʻotaga ma vaitaimi o le filifili pisinisi, lea o le a aʻafia ai le mining i luga ma lalo ifo. O le fa'agaioiina o pisinisi e pei o u'amea o le a fa'aleagaina ai.

I le aotelega, o le talitonuga i le taimi nei i luga ma lalo ifo o le filifili alamanuia tungsten e eseese. O lo'o tulituliloa le fa'ai'uga o mea mata'utia, ma ua fa'agata e nisi o pisinisi fa'atausi'iga, ma le fa'amoemoe o le a sili atu le manuia o le va'aiga o le maketi, ma e faigata ona maua le tamaoaiga maualalo i le maketi; o le fa'ai'uga o mana'oga e manino lava le fa'aeteete, ma le pito i lalo O le tu'inanauga o le tu'inanauga e maualalo, o le naunautaiga mo le to'aga e le maualuga, ma o su'esu'ega maketi e tele lava na'o le mana'omia. Faatali ma vaʻai i le taamilosaga fou o faʻalapotopotoga faʻapitoa ma faʻatonuga umi taʻiala tau ia Iulai, ma o le maketi o fefaʻatauaiga moni i le faaiuga o le masina ua faʻaumatia.


Taimi meli: Iuni-30-2021